Deze pagina is verplaatst.

Klik hier om naar de nieuwe pagina te gaan.

Tekstbureau Skribo

Werkwijze

Vrijblijvende offerte

We bespreken samen uw opdracht. Dat kan telefonisch, tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of eventueel per e-mail. Om de gedachten te bepalen kunt u ook deze checklist gebruiken. Op basis daarvan stelt Skribo een vrijblijvende offerte op.

Eerst een concept

Zodra Skribo weet wat u precies wilt, en u akkoord gaat met de offerte, gaat Skribo aan de slag. Binnen de afgesproken tijd krijgt u een concept, dat u kunt beoordelen. Skribo voert daarna uw eventuele wijzigingen door, waarna u de definitieve versie krijgt. Voor grotere opdrachten of langere teksten maken we aparte afspraken: bijvoorbeeld oplevering in delen, of een tweede conceptronde om de puntjes op de i te zetten.

Ieder z'n vak

Skribo biedt een uitgebreid dienstenpakket, maar richt zich voornamelijk op schrijven en redigeren. Voor zaken als vertalingen, vormgeving of complexe websites werkt Skribo samen met gespecialiseerde professionals. Dat heeft als voordeel dat u maar één aanspreekpunt hebt voor uw opdracht. Maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om opmaak of vertaling door uw eigen leveranciers te laten uitvoeren.