Deze pagina is verplaatst.

Klik hier om naar de nieuwe pagina te gaan.

Tekstbureau Skribo: producten

Cases

Ze hebben vele namen: testimonials, customer stories, case studies, customer case stories of kortweg cases. Hoe u ze ook noemt, ze zijn een overtuigende manier om uw referenties en successen te etaleren. Skribo heeft er al vele geschreven, en schrijft ze ook graag voor u.

Herkenning

Goed geschreven cases trekken de aandacht. Niet alleen door een opvallende titel, maar ook door een intrigerende inleiding, nieuwsgierig makende citaten en een persoonlijke interviewvorm. Maar de lezer moet zich vooral herkennen in de beschreven probleemstelling. Is dat het geval, dan is men vanzelf geïnteresseerd in de gekozen oplossing en de bijbehorende voordelen.

Spreiding

U bent misschien met verschillende producten actief in meerdere branches, met zowel kleine als grotere klanten. Spreid uw cases dan over kleine en grote klanten, en over de branches en oplossingen. Alleen als de prospect zich in de case herkent slaat de vonk over. Grote bedrijven nemen cases over het MKB niet serieus, en een eenpitter vindt producten voor multinationals niet interessant.

Skribo helpt u graag met uw cases. We inventariseren uw wensen, doelstellingen en uitgangspunten, lezen ons in uw producten en markten in, interviewen uw klant en eventuele andere betrokken partijen, en leveren u binnen de afgesproken tijd een aansprekende case, die u vervolgens naar believen kunt inzetten.