Deze pagina is verplaatst.

Klik hier om naar de nieuwe pagina te gaan.

Tekstbureau Skribo: producten

Nieuwsbrieven

Uw prospects prikkelen met een fraai vormgegeven kwartaalblad. Uw klanten binden met een maandelijkse nieuwsbrief in PDF-formaat. Uw dealers per e-mail informeren over nieuwe ontwikkelingen in de branche. Uw medewerkers betrokken houden met een bedrijfskrant of een intranetsite. Communicatie met uw relaties kan voor vele doelgroepen bestemd zijn, meerdere doelen nastreven en via verschillende media worden verspreid.

Content op bestelling

Skribo helpt u graag om uw kolommen te vullen op een manier die de lezer aanspreekt. Een interview, een artikel, een column, alles is in principe mogelijk. U geeft kaders, randvoorwaarden en steekwoorden, en Skribo gaat aan de slag.

Ondersteuning van begin tot eind

Skribo kan u van dienst zijn bij alle fases: schrijven, redigeren, opmaken, controleren, produceren en verzenden. Natuurlijk kunt u zoveel als u wilt in eigen hand houden. U kunt uw medewerkers bijvoorbeeld de teksten laten schrijven, en Skribo de taalkundige redactie en opmaak laten verzorgen. Maar u kunt Skribo ook inschakelen voor een interview of een artikel in elk nummer.

Interessante kortingen

Natuurlijk moet het klikken: u wilt weten of Skribo aan uw wensen voldoet. Daarom krijgt u op uw eerste opdracht een flinke korting. En als u daarna overweegt om Skribo regelmatiger in te schakelen voor uw publicatie, dan kan een abonnement voordelig zijn.