Deze pagina is verplaatst.

Klik hier om naar de nieuwe pagina te gaan.

Tekstbureau Skribo: diensten

Opmaken

Als u dat wilt kan Skribo uw materiaal ook opmaken. Dat geldt niet alleen voor de schrijfsels van Skribo, maar ook voor uw eigen teksten.

Professionele uitstraling

Een consistente opmaak van uw externe communicatie verhoogt de herkenbaarheid. Een vast lettertype, een vaste pagina-indeling, uw bedrijfslogo, kleurgebruik, het zorgt allemaal voor een betere indruk. Skribo kan ervoor zorgen dat uw materiaal aan uw huisstijl voldoet.

Beter leesbaar

Uiteindelijk gaat het erom dat men uw teksten leest. Een opgemaakte tekst maakt het makkelijker om de informatie op te nemen. Bijvoorbeeld via tussenkopjes of kop- en voetteksten. Hoe langer het materiaal, hoe belangrijker dat wordt, bijvoorbeeld met paginanummers, een inhoudsopgave of een index. Skribo zorgt ervoor dat de opmaak aansluit bij doel en medium van de tekst.

Elk gewenst formaat

Skribo kan uw teksten in vrijwel elk standaardformaat aanleveren, zoals Microsoft Word (DOC), Rich Text Format (RTF), HyperText Markup Language (HTML), eXtended Markup Language (XML), OpenDocument-formaat (ODF) of Adobe Portable Document Format (PDF). Dat laatste formaat is zeer geschikt voor opgemaakt materiaal, omdat het minder afhankelijk is van lokale printer- en computerinstellingen. Met andere woorden: het ziet er overal hetzelfde uit.